Goudkeur voor onze rookworst

Persbericht
Tijdens de landelijke rookworstkeuring is de rookworst van Keurslager Jaap Oosterbeek met goud bekroond. Deskundige keurmeesters keurden de rookworst op diverse punten en concludeerden dat de ambachtelijke rookworst van Keurslager Jaap Oosterbeek tot de beste van Nederland behoort.

De keurmeesters testten de rookworst onder andere op smaak, geur, samenstelling en uiterlijk. "Een rookworst moet goed gevuld zijn. De darm moet knapperig zijn en mooi goud/geel van kleur. Verder is het belangrijk dat de typische rooksmaak en geur in voldoende mate aanwezig is. Dat maakt een rookworst tot een echte ambachtelijke Keurslager-rookworst", aldus Keurslager Jaap Oosterbeek. "Onze rookworst voldoet aan al deze eisen, dus hebben we van de vakjury het goudkeur-certificaat ontvangen." Die hangt nu op een mooie plaats in de winkel. Terecht, want met zo'n goed resultaat mag je als vakman natuurlijk best pronken.

Goudkeurcertificaat voor spareribs


Keurslager Oosterbeek uit Apeldoorn heeft voor zijn spareribs een goudkeurcertificaat ontvangen. Een deskundige jury beoordeelde de spareribs van Keurslager Oosterbeek tijdens de landelijke Keurslager spareribskeuring.

De vakjury keurden de spareribs op uiterlijk, smaak en bite. Deze vakjury werd gevormd door onafhankelijke keurmeesters, onder leiding van vaktechnisch adviseur Paul van Trigt. De keuring werd georganiseerd door de Vereniging van Keurslagers.

Keurslager Oosterbeek is zeer tevreden met het behaalde resultaat, zeker nu, met het barbecueseizoen in het vooruitzicht, de verkoop van spareribs flink toeneemt. "Het goudkeurcertificaat is het bewijs dat onze spareribs een topproduct zijn." 
De jaarlijkse keuring dient behalve als controlemoment ook als stimulans om de kwaliteit te handhaven en zo nodig te verbeteren.

Keurslagerij Jaap Oosterbeek

De Eglantier 228
7329DG Apeldoorn
0555337641

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten