Oosterbeek, Keurslager

Welkom bij Keurslager Jaap Oosterbeek

Keurslagerij Jaap Oosterbeek is een ambachtelijke slagerij met vele heerlijke producten en specialiteiten. Onze worsten en vleeswaren komen uit een ambachtelijke worstmakerij. Hier produceert onze worstenmaker heerlijke producten voor ons en keurslager Lautenschutz. Verder vindt u bij ons elke dag verse maaltijden door onze kok bereid. 

In de winter vindt u in onze toonbank alle winterspecialiteiten, van een ambachtelijke rookworst tot diverse speksoorten. Maar ook heerlijke stamppotten en erwtensoep mogen niet ontbreken in deze tijd van het jaar. Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden voor een winterbarbecue. Niet voor niets zijn wij de barbecuespecialist van Apeldoorn. Voor informatie of doorgeven van bestellingen kunt u bellen naar 055-5337641 (bgg 06-51225763).

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Gourmetten

Gourmetten is vaak een feestelijke gelegenheid, waarbij ieder zijn eigen vlees bereidt. Speciaal hiervoor leveren wij heerlijke vleesschotels voor groot en klein.

Belegde broodjes

Voor de lunch, overwerk of als lekker tussendoortje hebben wij voor u een grote verscheidenheid aan broodjes. Voor het beleg kunt u onder meer kiezen uit diverse soorten vleeswaren, salades en kaas.

Hapjes

Geniet van heerlijke hapjes voor tussendoor, op een feestje of verjaardag. U kunt zelf selecteren welke hapjes u wilt! Dus kijk gerust en bestel bij ons in de winkel.

Recept van de week

Stamppot van zoete aardappel en venkel

Hoofdgerecht
Varken
Vlees
4 personen
0-20 minuten
Koken
Nederlands

Special van de week

Vanaf: 8 jan. 2018
tot: 20 jan. 2018

Winterslofje

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
195

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag aan de Keurslager of wilt u iets bestellen? Vul dan onderstaand formulier in.

Dag aanbiedingen

Maandag:

Saucijzen elke 4e gratis

Dinsdag:

Bij elke 100 gram gesneden vleeswaren 50 gram gratis

Woensdag:

Runder gehakt € 7,50 per kilo

Half om half gehakt € 6,50  per kilo

Donderdag:

Riblappen per kilo € 8,95

Vrijdag:

alle soorten Schnitzels elke 4e gratis

Zaterdag:

Hollandse biefstuk   3 stuks € 6,95

Kogel biefstuk         3 stuks € 7,95

Oosterbeek, Keurslager

De Eglantier 228
7329DG Apeldoorn
0555337641

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten